Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Aγώνες Europa League 7/4/2011

Σήμερα Πέμπτη έχουμε τους αγώνες για την προημιτελική φάση του Europa League, Πόρτο-Σπαρτάκ Μόσχας, Βιγιαρεάλ-Τβέντε, Μπενφίκα-Αιντχόφεν και Δυναμό Κιέβου-Μπράγκα. Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά..

ΠΟΡΤΟ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Η Πόρτο προέρχεται από την νίκη μέσα στο "σπίτι" της αιώνιας αντίπαλου της Μπενφίκα που ταυτόχρονα της εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα σε μια πάρα πολύ καλή χρονιά γι' αυτούς με όμορφο ποδόσφαιρο και αποτελέσματα..
Όσο αναφορά την Σπαρτάκ δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει την δυνατή Πόρτο με βάση την μέχρι τώρα πορεία της στο Ρωσικό πρωτάθλημα που μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στη 14η θέση με γκολ 2-7 και αν θεωρήσουμε δεδομένο το ότι είναι ακόμα σε φάση προετοιμασίας καθώς το πρωτάθλημα της έχει μόλις ξεκινήσει.
Με βάση τα παραπάνω λοιπόν στο παιχνίδι αυτό υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αν για πολλούς το 1.30-1.35 που δίνει ο άσσος δεν είναι δελεαστικό θα μπορούσαν να ποντάρουν στο άσσο από ημίχρονο της Πόρτο που βρίσκεται με μέση απόδοση 2.00 στο Internet και για τους πιο τολμηρούς την νίκη με χάντικαπ 0-2 της Πόρτο που βρίσκεται με μέσο όρο 3.40 στο internet.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΤΒΕΝΤΕ....

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κατά την άποψη μου το πιο αμφίρροπο της βραδιάς.. Η Βιγιαρεάλ όπως και η Τβέντε βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διανύουν και οι δυο μια εξαιρετική χρονιά.
Η μεν Τβέντε βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μόλις πέντε στροφές πριν το φινάλε του Ολλανδικού πρωταθλήματος αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, η δε Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Primera division μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Βαλένθια και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς..
Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά και το ένστικτο μου θα πόνταρα στο x που βρίσκεται περίπου στο 3.70 στο internet και για τους πιο τολμηρούς θα πρότεινα το άσσο ημίχρονο x τελικό που μας έχει φέρει πολλές φορές φέτος η πρωταθλήτρια Ολλανδίας εκτός έδρας που βρίσκεται περίπου στο 14.50 στο internet..

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Και οι δυο ομάδες προέρχονται από μεγάλες προκρίσεις απέναντι σε Manchester City και Liverpool αντίστοιχα.
Η Ντιναμό έπαιξε πολύ ουσιαστικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να πούμε ότι πήρε πιο εύκολα απ'οτι περίμεναν και οι ίδιοι οι παίχτες της την πρόκριση απέναντι στα πετροδόλαρα της City ενώ η Μπράγκα δυσκολεύτηκε αλλά απέκλεισε την (παρόλο την πάρα πολύ κακή της φετινή πορεία σε όλες της διοργανώσεις) παραδοσιακή ευρωπαϊκή δύναμη Liverpool. Και οι δυο ομάδες έχουν να αποδείξουν πράγματα καθώς η μεν Ντιναμό βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Ουκρανικού πρωταθλήματος με διάφορα 12 βαθμών πίσω από την Σαχτάρ και βρισκόμενη στα ημιτελικά του κυπέλου με διαφαινόμενο τελικό με την Σαχτάρ στον οποίο δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, μια νίκη στο παιχνίδι με την Μπράγκα, μια ομάδα στα μέτρα της θα της δώσει προβάδισμα και ψυχολογία για την συνέχεια. Η δε Μπράγκα έχοντας αποχαιρετήσει όλες τις άλλες διοργανώσεις βρισκόμενη 31 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Πόρτο και 15 βαθμούς μακριά από την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League βλέπει την κλήρωση με την Ντιναμό μια ευκαιρία να αποδείξει πως η χρονιά δεν είναι χαμένη σε όλα τα μέτωπα.
Όσο αναφορά την πρόβλεψη μου θα πρότεινα τον άσσο της Ντιναμό που βρίσκεται στο 1.55 στο internet λογω δύναμης της έδρας και καιρικών συνθηκών που παίζουν μεγάλο ρόλο και για τους πιο τολμηρούς θα πρότεινα το x ημίχρονο άσσο τελικό που θα είναι και η προσωπική μου επιλογή.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ

Πάμε και στο τελευταίο παιχνίδι για σήμερα στο οποίο κοντράρονται οι δευτεραθλήτριες Πορτογαλίας και Ολλανδίας με την διάφορα ότι η μεν Μπενφίκα έχασε και μαθηματικά τον τίτλο μέσα στο γήπεδο της την περασμένη Κυριακή ενώ η Αϊντχόφεν κυνηγαει την Τβεντε 5 αγώνες πριν το τέλος σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα όπου βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω. Ψυχολογικά η Αϊντχόφεν βρίσκεται εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση όμως πρέπει να κοντράρει το ταλέντο και την ανωτερότητα της Μπενφικα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο παιχνίδι αυτό θα πόνταρα τον άσσο την Μπενφικα που βρίσκεται γύρω στο 1.70 στο internet ενώ για επίσης θα πόνταρα ακριβές σκορ ημιχρόνου 0-0 που υπάρχει με απόδοση γύρω στο 3.00 στο internet.

Αυτά για σήμερα, να σας ευχηθώ καλά κέρδη και να πω και κάτι για χθες.. Αφού Σαχταρ και Αρσεναλ δεν κατάφεραν να κοντράρουν καν την Μπαρσελονα, τότε τι να πω; Καλή τύχη στον Μουρινιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου