Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 09-04-2011

Το κουπόνι σήμερα περιλαμβάνει πολλούς αγώνες αλλά εγώ θα προτιμήσω κάποια σίγουρα ματσάκια για έυκολο και κάλο ταμείο.

Τα σημεέια λοιπόν που προτείνω είναι:
ΓΟΥΛΒΣ - ΕΒΕΡΤΟΝ 1
ΤΟΤΕΝΑΜ -ΣΤΟΟΥΚ 1
ΙΝΤΕΡ - ΚΙΕΒΟ 1
ΚΑΕΝ- - ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 2

Αυτά τα σημεία δίνουν ένα ποσοστό γύρο στο 10 και πιστέυω ότι είναι σχετικά έυκολο να έρθουν.
ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (01-07/04)


Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (01-07/04) by 22ios

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών..

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Βαρκελώνης, δεν ήταν άλλος από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Τον προπονητή που με τα καταπληκτικά συστήματά του, κατάφερε να αποσυντονίσει τον Ναβάρο και να εκθρονίσει την Μπαρτσελόνα από το θρόνο της...



Σ'ευχαριστούμε για όλα Ζέλικο... 


Πηγή; Leoforos.gr

Σύντομα αφιέρωμα στην τεράστια πρόκριση του Παναθηναικού στο final 4....

Για τους λάτρεις της Κατερίνας Στικούδη...

Απολαύστε το νέο της βίντεο κλιπ..

Κατερίνα Στικούδη - 6 Εκατομμύρια (Aποκλειστικά... by Dailymotion_Greece

Τα 3 χρόνια του Dudu στο λιμάνι..

Ο Ντουντού ήταν στόχος του Ολυμπιακού για αρκετά χρόνια, ωστόσο φόρεσε τα ερυθρόλευκα το 2008.
Στις 5 Αυγούστου του 2008, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε το μεγάλο "ναι" στην οικονομική πρόταση του Ολυμπιακού και, μετά από ένα πολυήμερο "σίριαλ", ο Βραζιλιάνος γινόταν κάτοικος Πειραιά. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, έχοντας τα 15 εκ. ευρώ από τη μεταγραφή του Καστίγιο στη Σαχτάρ, ήταν αποφασισμένος να κάνει το "άνοιγμα" και να φέρει παικταράδες στην ομάδα για να εκτο3υθεί στο επικείμενο Champions League. Ο Ντουντού, μέλος της "Σελεσάο", ήταν ένας από αυτούς και ο πρόεδρος του Θρύλου δεν δίστασε να δώσει έξι εκ. ευρώ στους Ρώσους για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους στη μεταγραφή....

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Europa League

Ξεκινάει η φάση των 8 απόψε με παιχνίδια παγίδες... Αποφάσισα να ασχοληθώ με 2 παιχνίδια μόνο που θεωρώ πιο ξεκάθαρα...Η Ντιναμό Κιέβου είναι το απόλυτο φαβορί για το παιχνίδι με την Μπράγκα, ωστόσο ο άσσος στοιχηματικά δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Εγώ θα βασιστώ στην ολική άμυνα που εφαρμόζει η μπράγκα και στην πολύ σκληρή ουκρανική άμυνα της Ντιναμό και θα πρότεινα το under στο αποψινό ματς με μέσο όρο το 1.70 στο internet.
Το δεύτερο ματς που θα πρότεινα είναι το Villareal - Twente είναι ένα ματς χωρίς φαβορί με 2 ομάδες όμως που σκοράρουν συχνά. Η πρόταση μου γι αυτό το ματς είναι το γκολ και από τις 2 ομάδες με απόδοση γύρο στο 1.90 στο internet και ένα στοίχημα για χαμηλά ποσά θα μπορούσε να ναι το 2-2 τελικό scor με απόδοση 17.00!
Καλά κέρδη και σαν συμβουλή θα έλεγα να αποφεύγετε το live στοιχιματισμό γιατί συνήθως μας παρασύρει και τα κέρδη μας γίνονται καπνός.

EUROPA LEAGUE

Σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια που σε όλα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Η Πόρτο φαίνεται ανίκητη στην χώρα της και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.Από την άλλη οι ρώσοι δεν εχούν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα τους αλλά πάντα είναι ενας υπολογίσημος αντίπαλος.Οι αποδόσεις που βρίσκουμε στον άσσο δεν αξίζουν τον κόπο να ρισκάρουμε,οπότε αν κάποιος θέλει να ποντάρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι η συμβουλή μου είναι να ποντάρει στον άσσο απο ημίχρονο ή στην διπλή ευκαιρία Χ2. Επειδή η ιστορία του στοιχήματος έχει δείξει ότι σε τέτοιες μέρες με ξεκάθαρα φαβορί κάποιο σπάει έτσι ώστε να μας πάει κουβά πιστέυω ότι αυτή θα είναι η βόμβα της ημέρας...

Τι έκανε ο άνθρωπος...

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της ερασιτεχνικής ομάδας SV EMS Jemgum της Γερμανίας, Matthias Hilbrands ο οποίος μιλούσε στο τηλέφωνο την ώρα του αγώνα και όταν είδε την μπάλα να πλησιάζει κοντά του και να ανοίγουν την αντεπίθεση οι αντίπαλοι έκλεισε το τηλέφωνο, έκανε μια καρατιά και την σταμάτησε ... Θαυμάστε τον!..



 



ΘΕΌΣ!!!!

Aγώνες Europa League 7/4/2011

Σήμερα Πέμπτη έχουμε τους αγώνες για την προημιτελική φάση του Europa League, Πόρτο-Σπαρτάκ Μόσχας, Βιγιαρεάλ-Τβέντε, Μπενφίκα-Αιντχόφεν και Δυναμό Κιέβου-Μπράγκα. Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά..

ΠΟΡΤΟ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Η Πόρτο προέρχεται από την νίκη μέσα στο "σπίτι" της αιώνιας αντίπαλου της Μπενφίκα που ταυτόχρονα της εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα σε μια πάρα πολύ καλή χρονιά γι' αυτούς με όμορφο ποδόσφαιρο και αποτελέσματα..
Όσο αναφορά την Σπαρτάκ δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει την δυνατή Πόρτο με βάση την μέχρι τώρα πορεία της στο Ρωσικό πρωτάθλημα που μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στη 14η θέση με γκολ 2-7 και αν θεωρήσουμε δεδομένο το ότι είναι ακόμα σε φάση προετοιμασίας καθώς το πρωτάθλημα της έχει μόλις ξεκινήσει.
Με βάση τα παραπάνω λοιπόν στο παιχνίδι αυτό υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αν για πολλούς το 1.30-1.35 που δίνει ο άσσος δεν είναι δελεαστικό θα μπορούσαν να ποντάρουν στο άσσο από ημίχρονο της Πόρτο που βρίσκεται με μέση απόδοση 2.00 στο Internet και για τους πιο τολμηρούς την νίκη με χάντικαπ 0-2 της Πόρτο που βρίσκεται με μέσο όρο 3.40 στο internet.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΤΒΕΝΤΕ....

Europa League

Περισσότερα νέα άυριο για τα παιχνίδια του europa league..

Barcelona shakhtar 5 - 1 !!!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μπαρτσελόνα - Σαχτάρ Ντόνεσκ

Μετά απο μια εκλπηκτική αρχή προημιτελικών με το 4-0 της Ρεάλ και το τεράστιο διπλό με 5-2 της Σάλκε συνέχεια σήμερα στους αγώνες με 2 ματς αρκετά απρόβλεπτα κατα τη γνώμη μου.
 Η Barca μπορεί να είναι η ομάδα όνειρο και να θεωρείται το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, όμως πρώτη φορα αντιμετοπίζει μια ομάδα που είναι στα μέτρα τις. Με επιθετικό ποδόσφαιρο απίστευτα γρήγορες και καλοδουλεμένες αντεπιθέσεις και περίσιο ταλέντο ιδιαίτερα απο τη μέση και μπροστά. Σε ένα δύσκολο ματς κατα τη γνώμη μου που στοιχηματικά αξίζουν μόνο επιλογές ρίσκα θα πόνταρα στο γκόλ στα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού. Στοίχημα που βρίσκεται στις περισσότερες στοιχηματικές σελίδες με μ.ο 2.90!

Χθές το γκόλ του C.R μας πήγε ταμείο σήμερα ηρθε η ώρα του Messi με γκόλ απο τα αποδητήρια   Καλά Κέρδη !

ΤΕΤΑΡΤΗ 06-04-2011

Η μάχη για τους 8 του champions league συνεχίζεται.

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Μάντσεστερ χωρίς πολλα περιθώρια για νέες γκέλες καθώς το ευρωπαικό κύπελλο είναι οτι της απέμεινε για να σώσει τη χρονιά.Οπότε θα εμπιστευτώ τον άσσο με μέση απόδοση 2.10 και για
τους πιο τολμηρούς θα τον πρότεινα από ημίχρονο.



Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Περίεργη κατάσταση βλέπει ο Γκουαρδιόλα!

Προσπάθησε να... κουφάνει τον κόσμο ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Σαχτάρ τόνισε ότι δεν του αρέσει αυτό που βλέπει! «Πάντα μας δυσκολεύει η Σαχτάρ» πρόσθεσε ο Μέσι.«Σε αυτό το σημείο, όλα είναι δύσκολα και ειδικά στο Champions League, που όλα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Οπως έλεγα πάντα, αυτή η ομάδα βελτιώνεται συνέχεια. Θα είναι δυνατοί αγώνες. Χρειαζόμαστε την βοήθεια των οπαδών μας γιατί ένα κακό ματς σε αυτό το σημείο θα μας βάλει σε κίνδυνο. Η κατάσταση είναι περίεργη, τα συναισθήματα δεν είναι καλά. Φαίνεται ότι είμαστε περισσότερο έξω, παρά μέσα σε αυτούς του αγώνες. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Ομως έτσι είναι για εμάς τους προπονητές, πρέπει να δεχθούμε την πραγματικότητα» είπε ο 40χρονος προπονητής.
Ο Γκουαρδιόλα μίλησε επίσης για τον πρώην παίκτη της Μπάρτσα, Τσικρίνσκι, τον οποίο θα βρει απέναντί του. «Ασχολούνται λίγο με την Σαχτάρ και περισσότερο με τον Τσιγκρίνσκι για τον οποίο μιλάνε με άσχημο τρόπο και λένε ότι εγώ τον έφερα. Η Σαχτάρ πήρε το πρωτάθλημα, έχει πολλούς Βραζιλιάνους, είναι πολύ επιθετική και είναι από τις πιο καλές ομάδες στην Ευρώπη, αφού απέκλεισε τη Ρόμα και την Αρσεναλ. Εχουν την ίδια βάση με τους ίδους 7-8 παίκτες με πέρυσι. Εχει αρετές μεγάλης ομάδας, όχι όμως και το όνομα».

via www.gazzetta.gr

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΙΝΤΕΡ-ΣΑΛΚΕ

Η Ιντερ υποδέχεται την Σάλκε για τους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.Η προϊστορία δείχνει άσσο και ακριβές σκορ 1-0.Βέβαια η γερμανική όμαδα μεταμωρφόνεται στα ευρωπαικά παιχνίδια και η Ιντερ δεν δείχνει καθόλου σταθερή.Βασική πρόταση μου το under με 1.60 στον ΟΠΑΠ και 1.80 μ.ο στο internet..

ΡΕΑΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Ρεαλ προέρχεται απο μία απρόσμενη ήττα από τη χιχόν και σίρουρα θα θέλει να ξεχαστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.Η Τότεναμ είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο αλλά δύσκολα θα μπορέσει να σταματήσει την ομάδα του Μουρίνιο.Βασική επιλογή μου το άσσο απο ημίχρονο με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ και 2 στον internet και το over με 1.55 στον ΟΠΑΠ και1.80 στο internet.
Καλά κέρδη

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Τρίτη σήμερα και αρχίζει η εβδομάδα με παιχνίδια champions league και σχετικά εύκολα ματς... Βάση των σοβαρών απουσιών της Tottenham (απουσιάζει όλη η αμυντική γραμμή) και της πρόσφατης ήττας της ομάδας του murinho μέσα στη Μαδρίτη με 0-1 απο τη Xixon η νίκη και με υψηλό scor είναι μονόδρομος. Εγώ θα επιλέξω να ποντάρω στην επιστροφή του CR7 μετα τον πρόσφατο τραυματισμό του παίζοντας τον να σκοράρει στο παίχνιδι. Σε ένα παιχνίδι που περιμένουμε να έρθει over και με μέση απόδοση 2.00 στο internet ενα γκολ του C.Ronaldo είναι πολύ πιθανό..

Ευχομαι καλά κέρδη σε όσους το ακολουθήσουν!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΤΡΙΤΗΣ 5/4/2011

ΙΝΤΕΡ - ΣΑΛΚΕ


H Inter θα παραταχθεί αύριο στο San Siro χωρίς τον αρχηγό της τον Lucio ενώ η Schalke χωρίς τους Χαριστεα και Γκαβρανοβιτς ο οποίος ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην νίκη πρόκριση της ομάδας του επί της Valencia.
H Inter ερχόμενη από την ήττα με 3-0 από την Milan θα κοιτάξει να αντιδράσει όπως κάνει πάντα μετά τις ήττες φέτος ενώ η Schalke από μια δύσκολη νίκη με 0-2 απέναντι στην Ζανκτ Πάουλι σε ματς το οποίο διακόπηκε λόγω τραυματισμού ενός από τους επόπτες από οπαδό....