Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΤΡΙΤΗΣ 5/4/2011

ΙΝΤΕΡ - ΣΑΛΚΕ


H Inter θα παραταχθεί αύριο στο San Siro χωρίς τον αρχηγό της τον Lucio ενώ η Schalke χωρίς τους Χαριστεα και Γκαβρανοβιτς ο οποίος ήταν βασικός πρωταγωνιστής στην νίκη πρόκριση της ομάδας του επί της Valencia.
H Inter ερχόμενη από την ήττα με 3-0 από την Milan θα κοιτάξει να αντιδράσει όπως κάνει πάντα μετά τις ήττες φέτος ενώ η Schalke από μια δύσκολη νίκη με 0-2 απέναντι στην Ζανκτ Πάουλι σε ματς το οποίο διακόπηκε λόγω τραυματισμού ενός από τους επόπτες από οπαδό....


Πάνω στο παιχνίδι αυτό θα πόνταρα τον άσσο που δίνει μέσο όρο 1.60 στο internet και 1.45 στον οπαπ και για όσους τολμάνε θα πόνταρα πολύ στο x ημίχρονο άσσο τελικό που είναι και η βασική μου επιλογή.


ΡΕΑΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε αυτό το παιχνίδι τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς η Real είναι το απόλυτο φαβορί και μετά την ενσωμάτωση στην αποστολή των Cristiano Ronaldo, Marcelo και Di Maria... Από την μεριά της η Tottenham έχει πάρα πολλές απουσίες καθώς θα απουσιάζουν οι Καμπούλ, Χατον, Κινγκ και Γουντγκειτ από την άμυνα όπως και οι Χαντλστοουν και Παλασιος.. Από την Real θα λείπει ο Μπενζεμα ο οποίος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Η Real προέρχεται από την ήττα σοκ με 0-1 από την Χιχον που ήταν και η πρωτη εντος εδρας ήττα του Μουρινιο μετά από 9 χρονια και 150 ματς ενώ η Tottenham από την ισοπαλια με 0-0 με την Γουιγκαν..
Στο συγκεκριμενο παιχνίδι το μονο που αξιζει να πονταριστει είναι το άσσο από ημίχρονο της Real που δίνει κατα μέσο όρο 2.00 στο internet και για τους πιο τολμηρους το να κερδισει και τα 2 ημιχρονα η Real το οποίο βρικεται με μέσο όρο αποδοσης 4.00 στο internet.
Περισσοτερα αύριο για τα παιχνιδια της Τεταρτης..
Καλα κερδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου