Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ (ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ)

Ο Ολυμπιακός δεν πιστέυω να χάσει μέσα στο σεφ και να δώσει το πλεονέκτημα έδρας στον Παναθηναικό.Οπότε θα εμπιστευτώ τον άσσο και μάλιστα με χάντικαπ -3,5 ποντους που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.30 περίπου.
Το ντέρμπι στην Ισπανία πιστέυω ότι θα κινηθεί σε μικρό σκορ οπότε το under σε απόδοση 2.10 το θεωρώ καλή ευκαιρία.
Τέλος η Βέρντερ Βρέμης πιστέυω ότι θα βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί της Σάλκε και η απόδοση 2 είναι άκρως δελεαστική.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΗΠ -3,5
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ UNDER
BEΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΑΛΚΕ 1

Επιστρέφουμε στοιχηματικά Σάββατο 16/4

Πολλά σπουδαία παιχνίδια σήμερα στην Ευρώπη. εγώ θα δώσω ένα συστηματάκι που
πιστεύω είναι ο καλύτερος συνδυασμός της ημέρας...

ΜΙΛΑΝ - ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ over (1.80)
ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2(με handicup 1-0)(4.20)
ΓΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ 2 (1.70)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. over 0.5 hmixronou (1.60)

είναι ένα κουπόνι που παίζεται με σύστημα 3/4 και δίνει απόδοση 20.50 !!
διαφορετικά θα πόνταρα τη νίκη της barca με διαφορά 3 γκόλ με απόδοση 9.00 !!
αξίζει ένα χαμηλό ποντάρισμα στην 3άρα που όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο
περιμένουν να έρθει το βράδυ...

Eνα φοβερό βιντεάκι για την πρώτη 5αρα της χρονίας..

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Champions League Τριτης 12/4

Σήμερα έχουμε δυο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια.. Απ' την μια γιατί η Chelsea παίζει ουσιαστικά την ύπαρξη της φέτος και προσπαθεί να αποδείξει ότι τα δισεκατομμύρια του προέδρου της δεν πήγανε στον βρόντο, μέσα σε 90 λεπτά, αλλά και από την άλλη γιατί η Barca, δεδομένου του 5-1 του πρώτου αγώνα αλλά και του επερχόμενου ντέρμπι με την Real, θα παρουσιαστεί στην Ουκρανία πιο χαλαρή οπότε ο άσσος της Σαχταρ είναι κάτι επόμενο για μένα και θα το προτιμήσω σήμερα καθώς το 3.80 που δίνει στο internet δεν είναι καθόλου αμελητέο...
Όσο αναφορά τώρα το πρώτο παιχνίδι, παρόλα αυτά που είπαμε παραπάνω, δεν πιστεύω ότι η φετινή Chelsea μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση του αγώνα και πόσο μάλιστα απέναντι στην United που έχει αποδείξει φέτος ότι όχι μόνο ξέρει να παίρνει αποτελέσματα αλλά και να διαχειρίζεται καταστάσεις άψογα, πόσο μάλλον όταν έχει την ψυχολογία με το μέρος της μετά την νίκη στο Stamford Bridge... Οπότε για μένα το x είναι το πιο καθαρό αποτέλεσμα που δίνεται με μέσο όρο 3.30 στο Internet ενώ για τους πιο τολμηρούς, θα ρίσκαρα το x μετά απο προβάδισμα της Chelsea στο ημίχρονο που δίνει μέσο όρο στο internet 13.00!! Αυτά από μένα και καλά κέρδη!!

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Η Τσέλσι σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να σώσει τη χρονιά και ο προπονητής της δεν έχει περιθώρια για αποκλεισμό.Οπότε θα εμπιστευτώ το 2 που δίνεται σε πολύ καλή απόδοση.
Η Βarca ουσιαστικά είναι αδιάφορη μετά τον πρώτο αγώνα και την κυριακή έχει αγώνα πρωταθλήματος με την Ρεάλ, οπότε πιστέυω ότι δεν καίγεται για το σημερινό παιχνίδι και θα κρατήσει δυνάμεις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΤΣΕΛΣΙ 2
ΣΑΧΤΑΡ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ

Champions league 12/4

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του vyntratisagures..! Σήμερα έχουμε παιχνίδια απο αυτά που λέμε όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα ''δέν τα αγγίζεις'' όμως κάποιες αποδόσεις είναι ιδιαίτερα δελεαστικές ώστε να μας κάνουν να ασχοληθούμε με αυτά..

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Δωσαμε απόδοση 20.10 και ακριβές σκορ του Αρη 2-1 απόδοση 10.00!!!

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε ταμείο με ποσοστό απόδοσης 100% τις πρώτες μέρες ζωής του blog μας... ελπίζουμε σε συνέχεια όποιος δε τόλμησε να συνδυάσει στο σύστημα τα ακριβή σκορ έδινε απόδοση 160.00!!!!! Συντονιστείτε με το vyntratisagures.blogspot.com για μεγάλες αποδόσεις...

Συνήθης .... Φέτελ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δείχνει ανίκητος. Δεύτερη νίκη για τον Γερμανό πιλότο στον δεύτερο αγώνα της σεζόν στην πίστα της Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία. Στη δεύτερη θέση ο Μπάτον, 3ος ο Χάιντφελντ. Απογοήτευσε ο Χάμιλτον που τερμάτισε 7ος λόγω λανθασμένης στρατηγικής από την ομάδα του.
Πανηγυρισμοί από τον Φέτελ για τη νέα νίκη του. Ενθουσιασμός και στο στρατόπεδο της Renault για το δεύτερο συνεχόμενο βάθρο, αυτή τη φορά από τον Χάιντφελντ. Απογοήτευσε ο Χάμιλτον, κερδισμένος ο Μπάτον. Σκληρή μάχη έδωσε ο Γουέμπερ ο οποίος είχε πρόβλημά τόσο στα KERS όσο και στην πίσω αεροτομή, ωστόσο κατάφερε να τερματίσει 4ος. Μέτρια παρουσία από τις δύο Ferrari.

περισσότερα...


ΚΥΡΙΑΚΗ 10-04-2011

Εχτές η Γουλβς δεν ήθελε την παραμονή της στην ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ και έχασε έυκολα 0-3 στην έδρα από την αδιάφορη Εβερτον.

Δεν πειράζει συνεχίζουμε με το σημερινό κουπόνι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Δ/Ε 1-Χ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ Δ/Ε 1-Χ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΊ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Η/Τ 1-1

Με ένα σύστ 3/4 πιστέυω να πληρωθούμε σήμερα.

Καλά κέρδη

Superleague 29η αγωνιστηκή..

Καλημέρα σε όλους... προτελευταία αγωνιστηκή του ελληνικού πρωταθλήματος με ματς που αλλοι θα θεωρουν στημένα αλλοι τα λένε χωρις κίνιτρο για τους μεγάλους.. εγω τα λέω ευκαιρία για ταμείο.. Ο Άρης ειναι η ομάδα που καίγετε περισσότερο για το τρίποντο σήμερα και πιστεύω μπορεί να το φέρει απέναντι στην ομάδα του Μπέου.. ο άσσος παρόλα αυτα δεν έχει μεγάλο ενδιαφερον αφου τον βρίσκουμε με μ.ο 1.55, εγω θα πόνταρα στο over με μέση απόδοση 2.10 σε ένα ματς που για να το πάρει ο άρης πιστεύω θα χρειαστεί πάνω απο ένα γκολ και συγκεκριμένα θα πόνταρα και στο 2-1 ακριβές σκορ με απόδοση κοντα στο 10.00.
Το δεύτερο μάτς που θα πόνταρα είναι το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... αν και η ομάδα του Δώνη ειναι γνωστή για την κακοτυχία της είναι μάτς ζωης η θανάτου απέναντι στον αδιάφορο και γεμάτο αλλαγές ολυμπιακό.. θα ρίσκαρα λοιπόν και θα πόνταρα στον καθαρό άσσο με μέση απόδοση στο 3.90 στο internet.
Τέλος στο παιχνίδι ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ όλα οδηγούν στο under αφου είναι το ντέρμπι των 2 χειρότερων επιθετικά ομάδων του δευτέρου γύρου... με μέση απόδοση 1.50 και πιο συγκεκριμένα εγω θα πόνταρα στο 0-0 ημίχρονο με μέση αποδοση στο 2.40.
Σαν μπόνους θα έπαιζα την νίκη της Νάπολι απέναντι στον Μπολόνια με 1.70.

Ολα αυτα μπορούν να παιχτούν σε ένα κουπόνι με σύστημα 3/4 με μέση απόδοση 20.1 !!!
ΑΡΗΣ - Ο.ΒΟΛΟΥ over
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ 1
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ under
ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΝΑΠΟΛΙ 2