Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Superleague 29η αγωνιστηκή..

Καλημέρα σε όλους... προτελευταία αγωνιστηκή του ελληνικού πρωταθλήματος με ματς που αλλοι θα θεωρουν στημένα αλλοι τα λένε χωρις κίνιτρο για τους μεγάλους.. εγω τα λέω ευκαιρία για ταμείο.. Ο Άρης ειναι η ομάδα που καίγετε περισσότερο για το τρίποντο σήμερα και πιστεύω μπορεί να το φέρει απέναντι στην ομάδα του Μπέου.. ο άσσος παρόλα αυτα δεν έχει μεγάλο ενδιαφερον αφου τον βρίσκουμε με μ.ο 1.55, εγω θα πόνταρα στο over με μέση απόδοση 2.10 σε ένα ματς που για να το πάρει ο άρης πιστεύω θα χρειαστεί πάνω απο ένα γκολ και συγκεκριμένα θα πόνταρα και στο 2-1 ακριβές σκορ με απόδοση κοντα στο 10.00.
Το δεύτερο μάτς που θα πόνταρα είναι το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... αν και η ομάδα του Δώνη ειναι γνωστή για την κακοτυχία της είναι μάτς ζωης η θανάτου απέναντι στον αδιάφορο και γεμάτο αλλαγές ολυμπιακό.. θα ρίσκαρα λοιπόν και θα πόνταρα στον καθαρό άσσο με μέση απόδοση στο 3.90 στο internet.
Τέλος στο παιχνίδι ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ όλα οδηγούν στο under αφου είναι το ντέρμπι των 2 χειρότερων επιθετικά ομάδων του δευτέρου γύρου... με μέση απόδοση 1.50 και πιο συγκεκριμένα εγω θα πόνταρα στο 0-0 ημίχρονο με μέση αποδοση στο 2.40.
Σαν μπόνους θα έπαιζα την νίκη της Νάπολι απέναντι στον Μπολόνια με 1.70.

Ολα αυτα μπορούν να παιχτούν σε ένα κουπόνι με σύστημα 3/4 με μέση απόδοση 20.1 !!!
ΑΡΗΣ - Ο.ΒΟΛΟΥ over
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ 1
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ under
ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΝΑΠΟΛΙ 2

1 σχόλιο:

  1. vgainoume ektos sunagwnismou pleon.... sunexizoume me 100% epituxia piasame thn apodosh 20.10 tou susthmatos.... piasame ta akrivh scor 2-1 tou arh me apodosh 10.00 kai 0-0 hmixrono tou paok me apodosh 2.90!!!! 8a uparxei sunexeia akolou8hste mas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή